• Megjelent három új kutatás-fejlesztési pályázati kiírás kedden a kormány hivatalos pályázati oldalán, a palyazat.gov.hu oldalon, a Széchenyi 2020 programban kiírt pályázatok együttes keretösszege 71 milliárd forint.

    A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) a vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című felhívásra szeptember 30-tól 2017. szeptember 29-ig lehet kérelmet benyújtani, a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 50 milliárd forint.
    A másik, a kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás című felhívás esetében a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 20 milliárd forint. Itt a támogatási kérelmek benyújtása 2015. október 15-től 2017. október 15-ig lehetséges.
    A harmadik az iparjog című pályázat a magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának megszerzését, a kutatás, a technológiai fejlesztés és az innováció erősítését célozza, a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint, a támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 24-től 2017. szeptember 25-ig lehetséges – olvasható a pályázati portálon.

    (forrás: MTI)

    Címkék: , , ,

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>