• MFB: egyszerűsödött a lakossági energiahatékonysági hitel igénylésének folyamata

  Egyszerűsödött a lakossági energiahatékonysági hitel igénylési folyamata és kedvezően változtak annak feltételei – mondta Bernáth Tamás, az Magyar Fejlesztési Bank elnök-vezérigazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

  Bernáth Tamás ismertette: az energiahatékonysági hitelt magánszemélyek 10 millió forint, míg a társasházak, lakásszövetkezetek 7 millió forint értékhatárig igényelhetik, a hitelminimum mindkét fél esetében félmillió forint.
  Kiemelte, hogy az ügyfelek országszerte 642 MFB Ponton igényelhetik a nulla százalékos hitelt, illetve előzetes online hitelbírálati kérdőívet is kitölthetnek a www.mfb.hu oldalon.
  Arról is beszélt, hogy a magyar agrárgazdaság fellendítése érdekében január elején az MFB elindította a nemzeti gépfinanszírozási programot, amelynek kerete eléri az 50 milliárd forintot.

   

  Címkék: , ,

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>