• NAV – ADÓtraffipax – 2020-01-20

    Figyelem, a lejjebb található adatok a 2020-01-20-i (12:00) állást mutatják (forrás: https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax), az adatokat a NAV hivatalos oldalán folyamatosan frissítik, valamint a közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések!

    Észak-Budapest, 2020.01.08.

    Év eleji ellenőrzések

    A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. február közepéig ellenőrzik a sport-, szórakoztató és szabadidős szolgáltatókat. Az adóellenőrök a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek használatával kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

    A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Baranya megye, 2020.01.17.

    Januári ellenőrzések Baranyában

    A NAV baranyai munkatársai január 20. és 26. között továbbra is ellenőrzik a takarítókat a megyeszékhely oktatási és egészségügyi intézményeiben.

    A revizorok a héten Pécsett, Komlón, Mecseknádasdon, Mohácson és Szászváron a vendéglátóhelyeken, valamint az élelmiszerboltokban vizsgálják az online pénztárgép használatát, a számla- és nyugtaadást, és a foglalkoztatottak bejelentését.

    A megye építkezésein szintén folytatódnak a szabályos foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellenőrzések.

    Békés megye, 2020.01.17.

    Január 20. és 24. között várható helyszíni ellenőrzések

    A NAV Békés megyei munkatársai 2020. január 20. és 24. között Kétegyházán, Újkígyóson és Szabadkígyóson ellenőriznek. A revizorok a foglalkoztatottak bejelentésének ellenőrzése mellett a nyugta- és számlaadást és ezzel összefüggésben az online pénztárgépek bevételi adatait vizsgálják, akár ismétlődően is.

    Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 2020.01.16.

    Vendéglátók ellenőrzése Borsodban

    A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 20. és 24. között a megye területén vizsgálják azokat a vendéglátókat, ahol az online pénztárgépet már hosszabb ideje nem ellenőrizték. Ezen túl vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit is. Az igazgatóság az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    • január 20. (hétfő): Miskolc, Mezőkövesd, Tiszaújváros,
    • január 21. (kedd): Ózd,
    • január 22. (szerda): Miskolc, Mezőkövesd,
    • január 23. (csütörtök): Mezőkövesd, Tiszaújváros,
    • január 24. (péntek): Ózd.

    2020.01.09., Operatív pénztárgépes ellenőrzések Borsodban

    A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 13. és 16. között a megye területén ellenőrzik azokat az adózókat, akiknek az online pénztárgépük szüneteltetett állapotú, azonban a NAV szerverére érkezik belőle forgalmi adat. Ezen túl vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit is. Az igazgatóság az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    • január 13. (hétfő): Bogács,
    • január 14. (kedd): Miskolc,
    • január 15. (szerda): Tokaj,
    • január 16. (csütörtök): Mezőcsát, Mályi.

    Fejér megye, 2020.01.17.

    Operatív ellenőrzések január 20. és 24. között a munkahelyi étkezdékben és iskolabüfékben

    A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei január 20. és 24. között  a munkahelyi étkezdékben és iskolabüfékben ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az online pénztárgépek használatát, valamint az áruk eredetét.

    Hajdú-Bihar megye, 2020.01.17.

    Operatív ellenőrzés helyszínei Hajdú-bihar Megyében 2020. január 20. és 24. között

    A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2020. január 20. és 24. között:

    • január 20. (hétfő) Debrecen, Püspökladány,
    • január 21. (kedd) Debrecen, Hajdúsámson,
    • január 22. (szerda) Debrecen, Berettyóújfalu,
    • január 23. (csütörtök) Debrecen, Hajdúnánás,
    • január 24. (péntek) Debrecen.

    A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik.

    Emellett figyelmet fordítanak az online pénztárgép használatára kötelezettek, a nyugtaadást már korábban elmulasztók, továbbá a jövedéki termékek forgalmának vizsgálatára is.

    A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Heves megye, 2020.01.17.

    Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében a 4. héten

    A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 4. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    • január 20. (hétfő): Demjén
    • január 21.  (kedd): Atkár
    • január 22. (szerda): Petőfibánya
    • január 23. (csütörtök): Gyöngyös
    • január 24. (péntek): Kápolna

    A NAV munkatársai ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az áruk eredetét.

    Jász-Nagykun-Szolnok megye, 2020.01.09.

    Adó traffipax helyszínek januárban

    „Januárban a revizorok is ledobják a fölös kilókat”:  a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. januárban ellenőrzik az edzőtermeket, az étrend-kiegészítőket forgalmazókat és a sportfelszereléseket árusítókat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek megfelelő használatát ellenőrzik.

    Komárom-Esztergom megye, 2020.01.16.

    Helyszíni ellenőrzések Komárom-Esztergom megyében a 4. héten

    A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 20. és 24. között a pékségeket és pékáruüzleteket ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    2020.01.10., Helyszíni ellenőrzések Komárom-Esztergom megyében a 3. héten

    A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 13. és 17. között a hentesüzleteket ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az áruk eredetét, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Pest megye, 2020.01.13.

    Báli szezon

    A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 13. és február 9. között a báli, farsangi, jelmez és egyéb ruházati termékek kölcsönzésével, valamint partikellékekkel foglalkozó vállalkozásokat ellenőrzik.

    A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

    A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Somogy megye, 2020.01.20.
    Adótraffipax: 4-5. hét

    A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága továbbra is folytatja azon vállalkozások ellenőrzését, amelyek nem teljeskörűen tettek eleget adatszolgáltatási vagy bevallási kötelezettségüknek. Ez azokra a munkáltatókra is vonatkozik, akik a foglalkoztatás megszűnése után nem jelentik ki a távozó munkavállalót.

    Az ellenőrzések a megye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok. Emellett a vizsgálatok arra is figyelmet fordítanak, hogy az ellenőrzött vállalkozás elkészítette-e az év végi záróleltárát.
    A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 2020.01.17.

    Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

    A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 4. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    • január 20. (hétfő): Nyíregyháza,
    • január 21. (kedd): Nyírbátor,
    • január 22. (szerda): Mátészalka,
    • január 23. (csütörtök): Kisvárda,
    • január 24. (péntek): Nyírtura.

    A NAV munkatársai a kereskedők és vendéglátók nyugta- és számlaadását, valamint az építőipari alkalmazottak bejelentéseit is ellenőrzik. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

    Tolna megye, 2020.01.20.

    Helyszíni ellenőrzések Tolna megyében

    A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 20. és 24. között a vendéglátókat ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az árukészletek eredetét, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó kötelezettségek teljesítését.

    Az ellenőrzések várható helyszínei:

    • 2020.01.20. Decs, Sárpilis
    • 2020.01.21. Dunaföldvár
    • 2020.01.22. Hőgyész
    • 2020.01.23. Tamási
    • 2020.01.24. Tolna

    A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

    Vas megye, 2020.01.14.

    Operatív ellenőrzések

    A NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 14. és 20. között ellenőrzik a gépjármű javítással, valamint a fizikai közérzet javító szolgáltatással foglalkozó adózókat. A NAV szakemberei elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják. Az ellenőrzések mellett forgalomszámlálásra is sor kerülhet.

    Veszprém megye, 2020.01.17.

    Helyszíni ellenőrzések Veszprém megyében a 4. héten

    A NAV Veszprém Megyei Adó-és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. január 20. és 24. között ellenőrzik a ruházati, bőr-, textil- és cipőkereskedőket.

    Az ellenőrzések várható helyszínei:

    • január 20. (hétfő) Ajka
    • január 21. (kedd) Veszprém
    • január 22. (szerda) Balatonfüred
    • január 23. (csütörtök) Pápa
    • január 24. (péntek) Várpalota

    A NAV ellenőrei a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják.

    Forrás: https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>