• Magyar Nemzet/Világgazdaság – Nő az önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszáma

    Ismét nő az önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszáma – írja a Magyar Nemzet és a Világgazdaság a Magyar Nemzeti Bank adataira hivatkozva.
    Az idei első negyedév végén ismét meghaladta az 1,15 milliót a tagok száma, vagyis, ha csak néhány száz fővel is, de bővült a taglétszám, ami azért nagy szó, mert 2008 szeptembere óta minden negyedévben csökkenést mértek. A munkáltatói befizetések a tavalyihoz hasonló szinten maradtak, az egyéni befizetések viszont csaknem nyolc százalékkal emelkedtek 2015 első három hónapjához képest, és az első negyedévben megközelítették a 14,5 milliárd forintot – olvasható a Világgazdaság keddi számában.
    A Magyar Nemzet szerint ugyanakkor továbbra is gond, hogy egyre többen – az első negyedévben már a tagok egyharmada – nem tesznek eleget havi befizetési kötelezettségének.

    Forrás: MTI

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>