• ADÓtraffipax – 2019. január

    Baranya megye

    2019.01.04.
    Januári ellenőrzések Baranyában

    A NAV munkatársai január 7. és 13. között Harkányban, Komlón, Mohácson, Siklóson és a megyeszékhelyen végeznek ellenőrzéseket.

    A vizsgálatok során a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatást, az online pénztárgép használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét ellenőrzik. A hivatal fokozott jelenlétére számíthatnak a zöldség- és gyümölcskereskedők, a szépészeti szolgáltatók, a vendéglátóhelyek, valamint az építőipari vállalkozások.

    Békés megye

    2019.01.07.
    Január 9. és 11. között várható helyszíni ellenőrzések

    2019. január 9. és 11. között a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai kiemelten ellenőrzik Gyulán a személyszállító szolgáltatókat (taxisokat). A revizorok a nyugta- és számlaadás mellett az online pénztárgépek működtetésének szabályszerűségét vizsgálják. Az ellenőrzésekre – akár ismétlődő jelleggel – egész nap lehet számítani.

    Borsod-Abaúj-Zemplén megye

    2019.01.04.
    Operatív ellenőrzések az építkezéseken

    A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei 2019. január 14. és 18. között fokozottan ellenőrzik a megye területén építkezéseken foglalkoztatottak szabályszerű bejelentését.

    2019.01.04.
    Ellenőrzés Sajószentpéteren

    A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 10-én Sajószentpéteren ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint a foglalkoztatottak bejelentését a kereskedőknél, vendéglátóknál és szolgáltatóknál.

    Fejér megye

    2019.01.04.
    Operatív ellenőrzések 2019. január 7. és 10. között Pázmándon és Válon

    A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei 2019. január 7. és 10. között  Pázmándon és Válon ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, illetve a foglalkoztatás szabályszerűségét.

    Győr-Moson-Sopron megye

    2019.01.08.
    Fokozott ellenőrzések január 14. és 31. között Győrben és Sopronban

    A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 14. és 31. között fokozottan ellenőrzik a fénymásoló üzleteket, a papírboltokat, illetve a ruhatisztítással foglalkozó vállalkozásokat Győrben és Sopronban. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is.
    2019.01.08.
    Vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyek fokozott ellenőrzése január 11-én és 12-én Győrben

    A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 11-én és 12-én fokozottan ellenőrzik a győri vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyeket. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is.

    Hajdú-Bihar megye

    2019.01.07.
    Operatív ellenőrzés helyszínei Hajdú-bihar Megyében 2019. január 7. és 11. között

    A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2019. január 7. és 11. között:

    január 7. (hétfő)      Hajdúhadház
    január 8. (kedd)       Mikepércs
    január 9. (szerda)     Hajdúszovát
    január 10. (csütörtök) Balmazújváros
    január 11. (péntek)    Debrecen

    A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. Emellett fokozott figyelmet fordítanak az online pénztárgép használatára kötelezettek ellenőrzésére, a nyugtaadást már korábban elmulasztókra, továbbá a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzésére is.

    A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Heves megye

    2019.01.07.
    Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében a 2. héten

    A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 2. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    január 7. (hétfő): Gyöngyös
    január 8. (kedd): Bélapátfalva
    január 9. (szerda): Hatvan
    január 10. (csütörtök): Besenyőtelek
    január 11. (péntek): Eger

    A NAV revizorai kiemelten ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az áruk eredetét.

    Jász-Nagykun-Szolnok megye

    2019.01.07.
    Megyei adóellenőrzések 2019. 2. hetében

    A NAV Jász-Nagykun-Szolnok megyében az alábbi időpontokban és helyszíneken ellenőriz a 2. héten:

    január 7.  (hétfő)    Tiszapüspöki
    január 8.  (kedd)     Jászberény
    január 9.  (szerda)   Kunszentmárton
    január 10.(csütörtök) Karcag
    január 11.(péntek)    Szolnok

    A revizorok a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentését és az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket ellenőrzik.
    A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy más településeken is lehetnek ellenőrzések.

    Nógrád megye

    2019.01.10.
    Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 3. héten

    A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2019. január 14. és 18. között az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    január 14. (hétfő)     Szécsény és környéke
    január 15. (kedd)      Rétság és környéke
    január 16. (szerda)    Jobbágyi, Szurdokpüspöki és környékük
    január 17. (csütörtök) Balassagyarmat és környéke
    január 18. (péntek)    Salgótarján és környéke

    A revizorok ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét. Utóbbi körben kiemelten vizsgálják a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, továbbá a pénztárgép éves felülvizsgálatát.

    Az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

    2019.01.04.
    Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 2. héten

    A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága adóellenőrei 2019. január 7. és 13. között fordulónapi leltárellenőrzések helyszíni leltárfelvételét végzik a megyei illetékességű egyéni vállalkozóknál. Emellett a revizorok ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét. Utóbbi körben kiemelten vizsgálják a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, továbbá a pénztárgép éves felülvizsgálatát.

    Pest megye

    2019.01.02.
    Szépségipar

    A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei kiemelten ellenőrzik 2019. januárjában a fodrászati, szépségápolási és egészségmegőrző vállalkozásokat.

    A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

    A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Somogy megye

    2019.01.07.
    ADÓtraffipax: 2. hét

    A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága januárban a 2. héten azokat az üzleteket ellenőrzi, ahol az online pénztárgépek nem kommunikálnak a NAV szerverével.

    Emellett az építőipari foglalkoztatottak bejelentéseit is vizsgálják a hivatal munkatársai.

    A közétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

    Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

    2019.01.04.
    Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

    A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 2. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

    január 7. (hétfő): Nyíregyháza,
    január 8. (kedd): Ibrány, Nagyhalász,
    január 9. (szerda): Tiszavasvári, Tiszalök,
    január 10. (csütörtök): Vásárosnamény,
    január 11. (péntek): Nagykálló.

    A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást vizsgálják. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

    Vas megye

    2019.01.10.
    Operatív ellenőrzések Vas megyében

    A NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 14. és 18. között folyamatosan ellenőrzik az oktatási intézmények területén működő büféket, vendéglátókat. A NAV szakemberei elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják. Az ellenőrzések mellett forgalomszámlálásra is sor kerülhet.

    Veszprém megye

    2019.01.07.
    Helyszíni ellenőrzések Veszprém megyében a 2. héten

    A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 7. és 11. között az alábbi településeken terveznek helyszíni ellenőrzéseket:

    január 7. (hétfő) Ajka
    január 8. (kedd) Veszprém
    január 9. (szerda) Veszprém
    január 10. (csütörtök) Várpalota
    január 11. (péntek) Várpalota

    A NAV szakemberei elsősorban a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják.

    Forrás: https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax – 2019-01-10

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>