• AdóTraffipax – 2019. április

  AdóTraffipax 2019-04-04-i állapot szerint – folyamatosan frissül, érdemes követni a https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax oldalt! 😉

  Bács-Kiskun megye
  2019.04.01.

  Ellenőrzések a 16. héten

  A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai április 15. és 21. között Hajós és Mélykút településeken kiemelten ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, ezt követően a pénztárgépekben rögzített adatok alapján folyamatosan nyomon követik a bevételek alakulását.

  Húsvéti ellenőrzések

  A NAV Bács-Kiskun megyei munkatársai kiemelten ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentéseit a húsvéti ünnepeket megelőző időszakban a megyei piacokon, közterületeken.

  Az ellenőrzések időpontjai és helyszínei a 16. héten:

  -április 16., kedd: Kiskunfélegyháza, Soltvadkert,
  -április 17., szerda: Baja, Kalocsa, Kiskőrös,
  -április 18., csütörtök: Kecel.

  A közzétett adatok nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

  2019.03.22.
  Ellenőrzések a 14. héten

  A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai április 1. és 7. között Kiskunfélegyházán kiemelten ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, ezt követően a pénztárgépekben rögzített adatok alapján folyamatosan nyomon követik a bevételek alakulását.

  2019.02.04.
  Ellenőrzések az év során

  A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai kiemelten ellenőrzik a zöldség- és gyümölcskereskedőket egész évben. Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják, továbbá a pénztárgépben rögzített adatok alapján folyamatosan nyomon követik a bevételek alakulását.

  Baranya megye
  2019.03.29.

  Áprilisi ellenőrzések Baranyában

  A NAV baranyai munkatársai kiemelten ellenőrzik a zöldség- és gyümölcskereskedőket, a kertészetboltokat, valamint a piacon, közterületen értékesítőket.

  A vállalkozók április 1. és 7. között Komlón, Mohácson, Bólyban, Siklóson, Kozármislenyben, Szentlőrincen és a megyeszékhelyen számíthatnak a revizorok megjelenésére, ahol a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatással összefüggő előírások betartását, valamint az online pénztárgépek használatát ellenőrzik.

  A hivatal munkatársai továbbra is ellenőrzik a vendéglátóhelyeket, az autós és motoros boltokat, a személyszállítókat, valamint az építkezéseken a szabályos foglalkoztatást.

  Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  2019.04.03.

  Húsvét előtti vizsgálatok

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. április 15. és 18. között vizsgálják a húsvéti ünnepekhez kapcsolódóan a füstölt- és húsárukat, a tojást, édességet és primőr zöldségeket árusítóknál a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését.

  A vállalkozások az alábbi településeken számíthatnak fokozottabb ellenőrzésekre:

  április 15. (hétfő) Tiszaújváros,
  április 16. (kedd) Kazincbarcika, Sárospatak,
  április 17. (szerda) Miskolc,
  április 18. (csütörtök) Miskolc, Sajószentpéter.

  2019.04.03.
  Ellenőrzés a miskolci Búza téri piacon

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. április 9. és 12. között a miskolci Búza téri piacon ellenőrzik a húsvéti ünnepekhez kapcsolódó termékeket értékesítőket, illetve a vendéglátóhelyeket. Vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint a foglalkoztatottak bejelentését.

  A vállalkozások az alábbi településeken számíthatnak fokozottabb ellenőrzésekre:

  április 15. (hétfő) Tiszaújváros,
  április 16. (kedd) Kazincbarcika, Sárospatak,
  április 17. (szerda) Miskolc,
  április 18. (csütörtök) Miskolc, Sajószentpéter.

  Fejér megye
  2019.03.29.

  Operatív ellenőrzések 2019. április 1. és 5. között

  A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei április 1. és  5. között fokozottan ellenőrzik az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségek betartását az adatot nem küldő pénztárgépek üzemeltetőinél.

  Győr-Moson-Sopron megye
  2019.03.28.

  Húsvéti ellenőrzések Győr-Moson-Sopron megyében 2019. április 1. és 22. között

  A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a húsvétra tekintettel 2019. április 1. és 22. között fokozottan ellenőrzik az ünnephez kapcsolódó termékek árusítóit az üzletekben és a piacokon. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, valamint az áruk eredetét is.
  Hajdú-Bihar megye
  2019.03.29.
  Operatív ellenőrzés helyszínei Hajdú-bihar Megyében 2019. április 1. és 5. között

  A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2019. április 1. és 5. között:

  április 1. (hétfő) Hajdúszoboszló, Debrecen,
  április 2. (kedd) Debrecen,
  április 3. (szerda) Kaba, Debrecen,
  április 4. (csütörtök) Nyíracsád, Debrecen,
  április 5. (péntek) Debrecen.

  A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. Emellett fokozott figyelmet fordítanak az online pénztárgép használatára kötelezettek ellenőrzésére, a nyugtaadást már korábban elmulasztókra, továbbá a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzésére is.

  A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

  Heves megye
  2019.03.29.

  Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében a 14. héten

  A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 14. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  április 1. (hétfő): Pétervására, Erdőkövesd
  április 2. (kedd): Kerekharaszt, Zagyvaszántó
  április 3. (szerda): Hatvan
  április 4. (csütörtök): Noszvaj
  április 5. (péntek): Eger

  A NAV revizorai kiemelten ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az áruk eredetét.

  2019.03.29.
  Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében 2019 áprilisban

  A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019 áprilisban a társhatóságokkal együtt fokozottan ellenőrzik a megyei piacokat, vásárokat. A NAV revizorai kiemelten ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az áruk eredetét.

  Jász-Nagykun-Szolnok megye
  2019.04.01.

  Megyei adóellenőrzések 2019. 14. hetében

  A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai 2019. április 1. és 5. között fokozottan ellenőrzik a gépjárműalkatrész-kereskedőket.

  Az adóellenőrök kiemelten vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az áruk eredetét, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését.
  A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

  Komárom-Esztergom megye
  2019.04.03.

  Helyszíni ellenőrzések Komárom-Esztergom megyében a 15-16. héten

  A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. április 8. és 18. között fokozottan ellenőrzik a húsvéti termékek árusítóit az üzletekben és a piacokon. Az adóellenőrök kiemelten vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az áruk eredetét, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

  2019.03.21.
  Helyszíni ellenőrzések Komárom-Esztergom megyében a 13-14. héten

  A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. március 25. és április 8. között fokozottan ellenőrzik a vetőmagokat, palántákat, csemetéket árusítókat és a gazdaboltokat. Az adóellenőrök kiemelten vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az áruk eredetét, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

  Nógrád megye
  2019.04.03.

  Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 15. héten

  A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2019. április 8. és 12. között az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  április 8. (hétfő) Balassagyarmat és környéke,
  április 9. (kedd) Szécsény és környéke,
  április 10. (szerda) Pásztó és környéke,
  április 11. (csütörtök) Bátonyterenye és környéke,
  április 12. (péntek) Salgótarján és környéke.

  A revizorok elsősorban az édesség- és az illatszer-kiskereskedőknél ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatát ellenőrzik.

  Az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

  2019.03.28.
  Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 14. héten

  A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2019. április 1. és 5. között az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  április 1. (hétfő) Pásztó és környéke,
  április 2. (kedd) Salgótarján és környéke,
  április 3. (szerda) Jobbágyi és környéke,
  április 4. (csütörtök) Balassagyarmat és környéke,
  április 5. (péntek) Bátonyterenye és környéke.

  A revizorok elsősorban a gumiabroncs-javítóknál, centrírozóknál ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatát ellenőrzik.

  Az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

  Somogy megye
  2019.03.29.

  ADÓtraffipax: 14. hét

  A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 14. héten fokozottan ellenőrzi

  • az autómosással és gumicserével foglalkozó vállalkozásokat,
  • az építőanyag-kereskedőket, tüzépeket, lerakatokat.

  A nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét vizsgálják a revizorok.
  A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  2019.03.29.

  Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

  A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 14. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  április 1. (hétfő): Szakoly, Nyírgelse,
  április 2. (kedd): Csaroda, Vámosatya, Gelénes,
  április 3. (szerda): Vaja,
  április 4. (csütörtök): Kisvárda, Mándok,
  április 5. (péntek): Újfehértó, Nyíregyháza.

  A NAV munkatársai kiemelten ellenőrzik a kereskedők és vendéglátók nyugta- és számlaadását, valamint az építőipari alkalmazottak bejelentéseit is. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

  Tolna megye
  2019.04.02.

  Piacokon és közterületen árusítók ellenőrzése Tolna megyében

  A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. április 1. és 5. között kiemelten ellenőrzik a piacokon és közterületen árusítókat. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az árukészletek eredetét.

  Az ellenőrzések várható helyszínei:

  2019.04.01. Dombóvár
  2019.04.02. Paks
  2019.04.03. Szekszárd
  2019.04.04. Tamási
  2019.04.05. Szekszárd

  A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

  Forrás: NAV – https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>