• ADÓtraffipax: 2017. Augusztus második fele

  BARANYA MEGYE
  2017.08.14.
  Augusztusi ellenőrzések Baranyában
  A NAV baranyai munkatársai augusztus 14. és 20. között Magyarszéken, Sásdon, Szigetváron és a Villányi borvidéken végeznek ellenőrzéseket, valamint minden nagyobb rendezvényen is jelen lesznek. Az ellenőrök vizsgálják a bizonylatadást, a szabályos foglalkoztatást, az áruk eredetét, és az online pénztárgépek használatát a próbavásárlások és forgalomszámlálások mellett. A megyeszékhelyen, Pécsett is lehet számítani a hivatal fokozott jelenlétére.

   

  FEJÉR MEGYE
  2017.08.17.
  A 34. héten ellenőrzések a személyszállítási szolgáltatást végző adózóknál
  A Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai a 34. héten ellenőrzéseket végeznek a megyében működő személyszállítási szolgáltatást nyújtó adózóknál. Az ellenőrök vizsgálják az online pénztárgépek megfelelő használatát, a nyugta- és számlaadást, illetve a foglalkoztatás szabályszerűségét.

   

  GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
  2017.08.14.
  Fokozott ellenőrzések Mosonmagyaróváron augusztus 18. és 20. között
  A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2017. augusztus 18. és 20. között Mosonmagyaróváron, a Szent István Napok teljes ideje alatt fokozottan ellenőrzik a rendezvényre kitelepült kereskedőket és vendéglátó egységeket, hogy adnak-e nyugtát és bejelentik-e alkalmazottaikat.

   

  VAS MEGYE
  2017.08.15.
  Helyszíni ellenőrzések Vas megyében
  A Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai 2017.08.15. és 2017.08.23. között kiemelten ellenőrzik a zöldség,- gyümölcs kereskedőket. Az ellenőrzések bizonylat-kibocsátásra, a foglalkoztatás szabályszerűségére, valamint az áruk eredetének ellenőrzésére irányulnak.

   

  Bővebb információ a forrás oldalán található, itt: https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>